Min saglige Papa sagde altid...

Junior! Man skal aldrig græde over spildt mælk - eller tabte børn. Børn kan holde til lidt af hvert. Nu skal jeg vise dig det Buk dig!
Det kan godt være min røv var bumset, men mør det var den i hvert fald. 


Junior! Der findes to slags kvinder. Luderne og så din mor, der har trukket sig tilbage. Og der findes mange måder at slå dine tænder ud på. Men jeg vil tro, det er sjovest med en rørtang. Buk dig!


Junior! Jeg kendte engang en gøjler, der blev trampet på af en elefant. Han fik færre blå mærker, end du gør nu. Buk dig!


Junior! Husk på at en kvinde som et smukt instrument. Det her imidlertid, er en såkaldt strygerem, som man bruger til at slibe sin ragekniv på. Man kan også bruge den til at slå sit afkom fordærvet med. Det skal vi prøve nu. Buk dig! Ja, der var sgu sus i den rem.


Junior! En sang siger mere end 1000 ord. Men en røvfuld - den siger mere end en sang. Buk dig!


Husk altid junior. En for alle og alle for en. 70 stokkeslag for at løbe på gangen. Buk dig!


Junior! Man kommer i kachotten for svindel. Men du får tærsk fordi jeg har lyst. Buk dig!


Junior! Husk altid at arbejde bærer lønnen i sig selv. Men nu hvor du har slidt i det med rengøring siden i morges, synes jeg ikke du skal snydes for en solid dragt prygl. Buk dig!


Junior. Hvis en fremmed tilbyder dig en drink, så er det muligvis skarntyde saft. Så sig for Guds skyld "ja tak". Hm... spøg til siden. Nu tæver jeg dig. Buk dig!


Junior! Man kan sagtens sælge skindet før bjørnen er skydt. Og den man elsker tugter man. Jeg elsker dig åbenbart. Buk dig!


Junior! Du skulle være fjernet med en rødglødende strikkepind mens tid var. Nu er det for sent, siger din mor. Men jeg mener nu stadig det er et forsøg værd. Buk dig! Og hvis du ikke har nogen strikkepinde, så skulle en symaskine også virke. Det er noget du selv bestemmer.


Junior! Privatlivets fred er en menneskeret. Og det her. Det er en jernlineal. Buk dig!


Junior! Husk altid på... At du ville være helt alene i verden, hvis ikke det var fordi jeg gav mig tid til at prygle dig med denne bøjle. Buk dig!